Viden & Vaden er vilde med fugle

Derfor laver vi selvfølgelig ture i hele Vadehavsområdet og Jylland/Fyn hvor omdrejningspunktet er  - ja - fugle.
Det spiller ingen rolle om du/I er ornitologer eller bare generelt interesseret i fugle - vi tilrettelægger turen derefter. Har I særlige ønsker om se specielle arter eller lokaliteter - så kontakt os.
Vil I have den store pakke med fugle fra fx Ho Bugt i Nord til Friderichskoog i syd - over en hel dag - så er vi med på den. Vi anbefaler turen i privatbiler, da det kan være svært at komme frem med større busser i nogle områder.
Ønsker I at se stærene gå til overnatning (sort sol) - så anbefaler vi andre af vores nationalparkpartnere, som laver målrettede ture efter dette fænomen. Vi arrangerer naturligvis gerne ture hvor stæreovernatning indgår, men beder om forståelse for at vi oplever, at dette fænomen i perioder kan have en tilbøjelighed til at udvikle trafikkaos og have en så voldsom publikumsinteresse, som for nogle af vores kunder betyder, at oplevelsen ikke er så intens som forventet. Stærerne er jo heldigvis ligeglade, så længe vi ikke forstyrre deres nattelogi unødigt.
Dette gælder for alle vores fugleture, at vi respekterer yngeletid, yngleområder og gældende adgangsregler.

Vi anbefaler vores pomeransfugletur i begyndelsen af maj - fx 13. eller 14. maj 2023 - kontakt os allerede nu på sms til 6084 2978 eller på nasbjo@gmail.com.