Hvad tilbyder Viden & Vaden?

Vi tilbyder guidede ture i hele Vadehavsområdet, Jylland og Fyn samt konsulentarbejde inden for redaktionelt arbejde, undervisning, udstillinger, spiludvikling, museumsformidling, naturvejledning og projektledelse.


Vi har både faste tilrettelagte ture i Nationalpark Vadehavet og laver tilbud på individuelle ture for par og mindre grupper i Jylland og på Fyn.


Hvad enten I interesserer jer for kramsfugle, kveller, kager eller kirker - så har vi et tilbud til jer. 

Vi anbefaler og formidler gerne kontakt til gode spisesteder og oplevelsescentre i vadehavsområdet.

Gæster fra Ribe Camping på solnedgangstur til Ribe Kammersluse.

Book en tur - her og nu

Vadehavet venter på jer!
Ring eller skriv for at høre nærmere om en eksklusiv guidet tur i marsken og Vadehavet for par eller mindre grupper. Vi tilbyder ture med udgangspunkt fra lokaliteteter i hele Nationalpark Vadehavet:
Fx: Myrthuegård, Esbjerg By, Sneum Sluse, Ribe Camping, Hotel Dagmar, Vester Vedsted Vingård, Rømø eller Højer i enten egen bil eller som passager hos os.
Turene varer typisk to timer, men kan sagtens forlænges, og der kan lægges pauser ind eller sluttes på særlige destinationer, hvis I fx ønsker at besøge en særlig attraktion som fx Vadehavscentret eller
Vester Vedsted Vingaard.

Hvis I er på weekendtur i Vadehavsområdet og søger en introduktion til den helt særlige natur og kultur - så skal I kontakte Viden & Vaden.

Ring til Asbjørn og hør nærmere - 6084 2978.
ah@videnogvaden.dk eller nasbjo@gmail.com.


Alle fotos copyright Asbjørn Holm ©

DSCN2496JPG